Recepty jsou nepostradatelným pomocníkem každého vášnivého kuchaře. Patříte mezi ty, kteří v kuchyni rádi experimentují a nebojí se uvařit netradiční jídlo, na které pak pozvou svou rodinu a přátele a dokážou si chuť jídla společně doopravdy užít? Na Sazeničce pro vás máme mnoho receptů, které budete vy i vaši nejbližší milovat!
Recepty na ryby a maso - Maso je nepostradatelnou součástí každého dobrého jídla. Příprava masa nemusí být složitá, naopak! Dávno jsou doby, kdy se masa kořenila nejrůznějšími marinádami. Moderní kuchyně si žádá přírodní chuť masa a ryb, proto si s jeho přípravou poradí i naprostý začátečník. Jak připravit maso na pečení, gril, jak mít měkké maso v omáčkách a jak správně připravit rybu, se dozvíte na Sazeničce. Zelenina a přílohy - Příloha je součástí každého pokrmu a je jedno, jestli se chystáte použít pečivo, brambory, rýži, těstoviny nebo zeleninu. Základem pro dobré jídlo je návaznost chutí, která se prolíná celým chodem. Naučíme vás připravit dobrou přílohu tak, aby korespondovala s ostatními chutěmi vašeho menu. Zelenina je velmi oblíbenou přílohou, zvláště v letních měsících. Zelenina je výborná dušená, pečená i na grilu. Veškeré formy zeleniny lze snadno dotáhnout pomocí bylinek a kořenících směsí, které vás na Sazeničce naučíme připravit v teple domova!
Moučníky a dezerty - jsou sladkou tečkou každého menu a jsou nepostradatelné při šálku lahodného čaje či kávy, ať už v létě nebo zimě. Na Sazeničce vás naučíme připravit lahodné moučníky a dezerty pro jednotlivá roční období, lehké osvěžující dezerty pro letní horké dny a dobré koláče a buchty či sušenky s vůní skořice a dalšího koření pro zimní a sychravé období.