Bylinky

Bylinky jsou na zahradách pěstovány díky svému silnému aroma a chuti. Bylinky můžeme pěstovat v květináčích, nejrůznějších nádobách i ve volné půdě. Bylinky jsou skvělým přírodním ochucovadlem, které dodají každému jídlu identickou chuť. Mají navíc mnoho léčivých vlastností, které jsou jim přiřazovány po dlouhá staletí. Bylinky jako koření se používají k vylepšení chutí a dodání identické vůně pokrmů. Používají se rovněž ke konzervaci potravin. Můžeme je používat čerstvé nebo sušené či zamrazené. V této podobě se může připravit jeden druh koření nebo směs koření, dodávající vašemu pokrmu nezaměnitelnou chuť a aroma. Z bylinek se dají připravit nejrůznější kořenící směsi. Koření se nepoužívá samostatně, ale často spolu s jinými druhy bylinek a rostlin. Proto se vyrábí nejrůznější směsi koření, vhodné pro konkrétní typ jídla. Nejčastěji používáme směs koření pro ryby, guláše, pečená masa, omáčky apod. Přidejte si Sazeničku na své sociální sítě a mějte po ruce svého online rádce, který vás naučí připravit nejrůznější kořenící směsi pro dochucení vašich oblíbených jídel. Rozmanitá chuť koření udělá z vaší kuchyně ráj pro chuťové buňky.

Stránka 2 z 54 1 2 3 54

Přidejte si Sazenicka.cz na hlavní stránku Seznam.cz

Přidat na Seznam.cz

Vítejte zpět!

Níže se přihlaste do vašeho účtu

Načtěte vaše heslo

Vložte prosím vaše uživatelské jméno nebo email pro reset hesla

Přidat nový playlist