Cibule

cibulka

Vypěstujte si naťovou cibulku – zdraví z jarní zahrádky

Jaro je období, kdy se sklízí naťová cibulka. Náš organismus potřebuje po zimě vzpruhu v podobě vitamínů a minerálů, což naťová cibulka bezpochyby splňuje. Navíc patří

cibule prorůstavá wikipedia

Cibule poschoďová – kuriozita do vaší zahrady

Říj 15, 2018Žádné komentáře

Cibule poschoďová, známá také pod názvem cibule prorůstaná, se postará o to, abyste měli na své zahradě taky něco trochu kuriózního. Kromě toho, že hezky

cibule

Jaké zdravotní výhody mají cibule

Říj 02, 20182Komentáře

Cibule patří k nejvyužívanější zelenině v domácnosti. Používáme ji jak k vaření, tak také k léčebným účelům. Jsou součástí rodu česnek. Jedná se o stejný rod, který zahrnuje česnek,

cibule

Víte, jaké máme druhy cibule? Poradíme, jak ji pěstovat a sklízet

Sušené nebo čerstvé, syrové nebo vařené, cibule jsou základní součástí v různých polévkách, salátech, pečivech, pomazánkách, pečených masech… prostě mají nejrůznější využití v kuchyni. Cibule je

cibule pažitka

Co má společného cibule a pažitka

Ač se to nezdá, cibule a pažitka jsou velmi blízké příbuzné. Pažitka má totiž cibulovou příchuť a vyrůstá také z malé cibulky. Zelené natě jarní cibulky

cibule

Vypěstujte si vlastní cibuli

O česneku jsme již psali, tak co takhle zkusit si vypěstovat i vlastní cibuli? Není to až tak složité, ale musíte se rozhodnout, zda budete

cibule

Jak na správné pěstování cibule?

Cibule je jednou z nejpoužívanějších surovin v naší kuchyni. Ať už je čerstvá nebo sušená, je součástí nejrůznějších pokrmů – najdeme ji v polévkách, salátech, omáčkách, i pečivech.

Zavřít