Kynuté šneky s náplní z vlašských ořechů. Po těchto šnecích se doma opravdu jen zapráší. Vyzkoušejte je také. Co budete potřebovat Suroviny na cca 30
Po sklizni ořechů obvykle zůstává menší či větší spoušť. Po stromem se válí hromada listí a rozpukaného hnědozeleného oplodí a v kuchyni se zase vrší
Pokud máte štěstí a na zahradě vám rostou „papíráky“, pak nejspíš tyhle rady potřebovat nebudete. Ale v jakémkoliv jiném případě se rozhodně pár osvědčených triků
Každý rok použijeme velkou spoustu ořechů. Některé prodáme, jiné si necháme a zpracujeme je do různých pokrmů. Skořápky ale povětšinou prostě vyhodíme. Pokud již hledáme
Neustále hledáte, čím byste oživili vánoční stůl? Turecký lokum je ve své domovině vyhlášenou pochoutkou a zachutná i vám, připravte se však na trochu delší
Různé druhy oříšků a také mandle obsahují spoustu vitamínů a stopových prvků, které naše tělo potřebuje. I když nejste zrovna vegetariáni nebo vegani, nevyhýbejte se
Nejbarevnější období roku už je téměř za dveřmi, tak proč si ho neosladit nějakou zdravou dobrotou? Máme pro vás ideální recept, který vám příliš času
Vlašských ořechů se letos urodilo opravdu hodně, a tak napřesrok pravděpodobně zase nebudou. Nejen proto se vyplatí uskladnit si je i do zásoby. Jak na
Vlašské ořechy jsou vlastně semena, ne ořechy! Rostou, jak všichni víme, na velkých stromech (ořešácích), kde po dozrání opadávají na zem. V první fázi rostou v zelených